ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ:

       4 χωρίς κόκαλα μπριζόλες χοιρινό μπούτι, κομμένο  παχιά

  • σάλτσα με σκόρδο

  •        1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες

  • Προθερμάνετε το Φούρνο. Τοποθετήστε τις μπριζόλες σε ένα ταψί ψησίματος. Μαγειρεύετε για περίπου 5 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά, ή μέχρι να ροδίσουν σε κάθε πλευρά.

  • Ανοίξτε τις γαλλικές μπαγκέτες και απλώστε τη μαγιονέζα  στο εσωτερικό.Τοποθετήστε μια από τις μαγειρεμένες χοιρινές μπριζόλες σε κάθε ρολό.Βάλτε τη σάλτσα της Χιλής απευθείας στο κρέας. Πασπαλίζουμε με λίγο χυμό λάιμ και με φέτες κρεμμύδι, αγγούρι, το κόλιαντρο, αλάτι και πιπέρι. Τελειώστε με ένα άλλο γρήγορο ψιλόβροχο χυμό λάιμ.

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

 

 

2 φέτες τυρί Cheddar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προθερμάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Γενναιόδωρα αλείψτε με το  βούτυρο τη μία πλευρά της μιας φέτας ψωμιού. Τοποθετήστε το ψωμί με το βούτυρο προς τα κάτω στο τηγάνι και προσθέστε 1 φέτα τυρί. Πάλι Βούτυρο μια δεύτερη φέτα ψωμιού σάντουιτς. Βάλτε στο Grill μέχρι να ροδίσει και αναποδογυρίστε. Συνεχίστε το ψήσιμο στη σχάρα μέχρι να λιώσει το τυρί.Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες 2 φέτες ψωμί, βούτυρο και τυρί φέτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδα Webnode